Χορηγία της EVAL AE και συμμετοχή στο δείπνο εργασίας, με θέμα «Ελληνική Ναυπηγική Βιομηχανία»

Του Νίκου Ρακιτζή

Χορηγία της EVAL AE και συμμετοχή στο δείπνο εργασίας, με θέμα «Ελληνική Ναυπηγική Βιομηχανία»

Η εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL συνεπής στη φιλοσοφία της να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της θάλασσας, υποστήριξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την υλοποίηση του δείπνου εργασίας με θέμα «Ελληνική Ναυπηγική Βιομηχανία», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά για τις Ημέρες Θάλασσας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλοίο «Γλυκοφιλούσα V» και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Πιτσιόρλας, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παπακώστα, ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Μακρυκώστας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος κ. Ράπτης, ο Δήμαρχος Πειραιά καθώς και εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης και άλλων πολιτικών κομμάτων και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές.

Η χορηγία της EVAL συνέβαλλε στην επιτυχημένη πραγματοποίηση του δείπνου εργασίας και απέδειξε εμπράκτως ότι η εταιρεία έχει συνεχώς το βλέμμα στραμμένο στις προσπάθειες που γίνονται για την ανάδειξη του γενικότερου τομέα της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Το δείπνο εργασίας υλοποιήθηκε με διοργανωτή το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και την Theodoropoulos-Group.

ΚατηγορίαΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Print
Back To Top